Eszköz kölcsönzés

Ha nem tudja előre megmondani mennyi ideig lehet szüksége egy berendezésre, akkor az eszköz kölcsönzése egy jó kezdeti megoldás az Ön számára. A kölcsönzés segítségével rugalmasan juthat hozzá, ahhoz az ápolási vagy (gyermek) rehabilitációs eszközhöz, amire éppen szüksége van. Bérbe vehető eszközeinket bérleti szerződés keretében adjuk bérbe, melyhez nagykorú személy személyi okmányaira, egy a lakcímre szóló utolsó közüzemi számlára és készpénzben fizetendő kaucióra van szükség.

Az elérhető, bérelhető eszközök a pillanatnyi raktárkészletnek megfelelően változhatnak. A beüzemeléséért csak napidíjas és hetidíjas konstrukció esetén kérünk külön díjat, egyébként azt havidíj tartalmazza. Erről bővebbbet a Feltételek és árak pontban olvashat.

Néhány szabály mindannyiunk érdekében

  • Eszközeink kiadásakor és visszavételekor kollégáink maszkot és kesztyűt fognak viselni
  • Eszközeinket alaposan fertőtlenítjük minden Ügyfelünk után, kórházi fertőtlenítószerekkel, melyek biztonságot nyújtanak, de nem károsítják a berendezéseket
  • Eszköz átvételkor és visszaadásnál kérjük, csak egy ember legyen jelen ugyanabban a légtérben és viseljen maszkot
  • Az egyeztetett fizetendő összeget, ha lehetséges, pontosan kérjük kikészíteni, vagy azonnali utalással kifizetni
  • Azok az Ügyfeleink akiknél már kölcsöneben van a berendezés, de lázasak lettek, felső légúti panaszaik vannak, illetve saját maguk vagy velük egy háztartásban élő személy a Covid-19 fertőzés jeleit mutatják, kérjük ezt előzetesen jelezzék visszaszállítás előtt, mert ekkor további biztonsági intézkedéseket teszünk. Kérjük, ebben az esetben, lehetőleg családtag, imserős adja vissza a gépet.
Rehabilitacioseszkoz.hu | Bérelhető rehabilitációs eszközök szakértője
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!